ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σχεδιάζουμε την αξία στο κέρδος, αναπτύσσοντας λύσεις στα προβλήματά σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Web Design

Ο σχεδιασμός είναι ένα από τα πιο κρίσιμα κομμάτια στην εμπειρία του χρήστη. Ο καλός σχεδιασμός δεν πρέπει να περιγράφεται απλά με λέξεις, θα πρέπει να περιγράφεται από το πώς σας κάνει να νιώθετε.

Έχουμε την εμπειρία από πολυάριθμες υλοποιήσεις project, όπως: σχεδιασμός ιστοσελίδων, σχεδιασμός εφαρμογών για κινητά, συμβουλευτικές υπηρεσίες για χρήστες, δημιουργική κατεύθυνση, σχεδιασμός ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και εκτύπωση και γραφιστική.

Web Development

Η ανάπτυξη εφαρμογών και ιστότοπων είναι το κτίριο, αρχίζει να τελειώνει, για να μιλήσει τελικά το “προϊόν”. Η ανάπτυξη καλύπτει πολλά διαφορετικά πράγματα – από το ηλεκτρονικό εμπόριο έως τον ανταποκρινόμενο σχεδιασμό – αλλά όλες οι πτυχές είναι εξίσου σημαντικές για τη συνολική εμπειρία του χρήστη. Η καλή ανάπτυξη οδηγεί σε υψηλότερα ποσοστά συναλλαγών, μεγαλύτερη δέσμευση και μεγαλύτερη ικανοποίηση του πελάτη. Τα Avex Designs μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να παράγει περισσότερους οδηγούς, να αυξήσει τη βάση χρηστών της και να αυξήσει την ανάπτυξη μέσω πιο έξυπνης και ισχυρότερης ανάπτυξης.

Digital Marketing

Με τον κόσμο να εξαρτάται όλο και περισσότερο από τα social media και τις μηχανές αναζήτησης σχεδόν για τα πάντα, είναι σημαντικό να έχει η επιχείρησή σας online παρουσία. Τα social media είναι ο τόπος όπου οι άνθρωποι ανακαλύπτουν νέους ιστότοπους, όπου μοιράζονται τα αγαπημένα τους αντικείμενα, τοποθεσίες, δημοσιεύσεις ιστολογίων και άρθρα.

H βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αλλά και η παρουσία σας στα social media μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην επιχείρηση σας. Τα social media και η διαχείριση SEO μπορούν να μετατρέψουν την εταιρεία σας σε κάτι πραγματικά αξεπέραστο.

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣπου ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους

Design

Δημιουργούμε ψηφιακές εμπειρίες για μάρκες και εταιρείες χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία.

Development

Δημιουργούμε αποτελεσματικές επαγγελματικές και προσωπικές ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στις προκλήσεις ενός μεταβαλλόμενου ανταγωνιστικού τοπίου.

Support

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσoυμε για τα πάντα. Είμαστε ιδιαίτερα φιλικοί και έτοιμοι να σας προσφέρουμε υποστήριξη και να δώσουμε λύση στο ερώτημα σας.

Marketing

Μελετάμε την επιχείρησή σας και τα προϊόντα / υπηρεσίες σας και εργαζόμαστε για τη βελτιστοποίηση των διαφορετικών σελίδων του ιστότοπού σας.

responsive

Δουλεύουμε με γνώμονα το δικό σας κέρδος

οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ WEBSITE!